Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Filmklipp från Öppen scen.

2012-03-21 15:38:55 i Jobb

Torsdagen innan sportlovet anordnade jag och min superkollega Hans en Öppen Scen på skolan där jag jobbar. Om ni går in HÄR och klickar in er på bilden på klubbladet så kommer ni till skolans hemsida. Där på förstasidan kan ni ladda hem ett filmklipp från dagen. Jag känner mig lite som en "mamma" med stolthetshybris. Det är så fascinerande att se detta: hur man först övar med eleverna, peppar dem att uppträda och sedan se dem växa när de inser att de klarar av det.

Ps: Måste verkligen sluta haka upp mig på att göra typ alla ackord till sus2. Blir jobbigt att lyssna på.

Kommentarer

Stina Appelqvist
Åh! Vilka duktiga elever du har! Tänk om det var mer sånt på våran tid!



Hittade även lillasyster och blev stolt! :)
Jag är också en sus2:are. Man tror liksom att allt blir bättre, men det blir det inte.
Och Carolina, vilka duktiga elever ni har! En fantastisk blandning av genrer och uppträdanden, och jag blir så himla imponerade vilken hög standard det är. Heja er allihopa! :-D
Stina - Tack! De är så himla duktiga och modiga! Ja, det hade vart skoj om det funnits på vår tid också! Ja, hon är riktigt duktig - hon och jag är ena riktiga tävlingsmänniskor så i morgon har vi bestämt att vi ska tävla på fisketävlingen under Friluftsdagen, haha! :) Hoppas allt är bra med dig!



Evelina - Tack så jättemycket! Ja, det är så himla roligt att så många vill vara med och att de vill spela så pass många genrer! De är så modiga! Du får komma hit och kika nån gång! :) Hoppas det gick bra i helgen!

Och ja: Sus2-ackorden alltså.. börjar tro att jag drabbats av någon slags sus-sjuka.. :/

Skriv en kommentar