Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Två onsdagstraditioner.

2011-09-07 22:46:53 i Allmänt

När jag pluggade i Umeå och gjorde min praktik i Vilhelmina hade jag och min vän Emily en återkommande onsdagstradition: Bonde söker fru. I år är det dags igen. Efter en sväng på ridklubben myste vi ner oss i soffan med Nikki på bästa bushumör och såg årets bönder åma sig över breven de fått. Jag ser sällan på tv, men Bonde söker fru är något jag inte vill missa. Det är både töntigt, charmigt och fint på samma gång. Och så får man se massa djur och det gillar jag ju! Idag har jag klappat hästar, hundar, katter, kaniner och getter. Slå det om ni kan!

En annan onsdagstraditon är sprillans ny. Min lillebror och hans kompisar har infört ett nytt tema under onsdagarna: Fin-onsdag! Konceptet går i all enkelhet ut på att klä upp sig så fint man kan. Jag har gått med i gruppen. Gör det ni med. Man kan alltid hitta anledningar till att vara extra stilig tycker jag! Jag börjar nästa onsdag.

Nu ska jag sova för jag är så trött att ögonen går i kors.

Skriv en kommentar