Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

För mycket tid att spilla.

2010-03-22 11:32:30 i Studentlivet


Idag har vi haft lektion i kör och dirigering. Återstoden av dagen skall ägnas till hemstudier inför den kommande musikteoritentan som går av stapeln om exakt en vecka, 1 h och 30 minuter. Dagens plan är följande:

- Mellanmål (redan intaget)
- Springtur i solen med Alcest i lurarna (men springer jag nu kommer P att hinna hem och käka upp resterna av gårdagens mat som jag tänkt äta till lunch)
- Stretch, dusch, lunch
- Skapande svenska-plugg (skriva essäkommentarer på en fackessä och en skönlitt-essä)
- Mellanmål
- Musikteoriplugg
- Handling (eller kvällshandling, beroende när Patrik har löpträning med fotbollslaget)
- Middag
- Plugg
- Kort promenad för intag av luft, nedkylande av hjärncellerna och telefonerande till familjen.
- Plugg inför trumprovet på onsdag (rytmläsning)
- Läsa och mysa och tänka och skriva och sova och sånt. Ja.

Nu vet ni vad jag gör resten av dagen. Hejdå, nu springer jag ut i solen för en runda. Ni får gärna slå en signal för att göra mig medveten om att annat än kadenser, intervaller, funktionsanalys och stegbeteckningar finns i den här världen.

Kommentarer

Du är så himla duktig att jag smäller av. Jag joggade faktiskt också igår - muhaha! Eller ja, jag lyckades skaka valkarna lite åtminstone. Nån gång ska jag väl få lite kondis. Kram!

Skriv en kommentar