Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

DÖD ÅT ESSÄER!

2010-03-09 13:21:06 i Studentlivet

Under den tid jag läst parallella kurser (alltså snart ett år) har jag aldrig tyckt att det varit jobbigt eller stressigt, (utan bara kul och "jobbigt" på ett utmanande och utvecklande sätt). Förrän nu. Nu önskar jag att jag bara läste 30 poäng åt gången. Jag har noll inspiration till att skriva. Känner mig allmänt kvävd i den kreativa processen då den bryts samman av skrivregler jag inte har koll på. DÖD ÅT ESSÄER. Vi ses i Valborgselden.

En sak som är bra är iaf att det var mycket bra uppslutning igår då Internationella kvinnodagen firades och både Tossa (Kristin) och Erik röjde med sina band! Här är två bilder på "Syster Elak". Nu MÅSTE jag komma igång med essäerna.




Åh. Vad jag vill ha en systemkamera. Stör mig på det suddiga i bilden och jag hatar att fota med blixt, det dödar liksom bilden på något sätt. Jag vill ha en systemkamera och kunskap om hur man skriver essäer. Fixar ni det? Tack. Jag litar på er nu. Gör mig inte besviken.

Kommentarer

Jag vill också ha en systemkamera och kunskap om essäer!! Snart kastar jag datorn genom fönstret, det här går bara inte!
Ta inte ut dig helt på essäerna!

Jag hade aldrig skrivit en endaste essä innan det där, jag hade ångest. Men i slutändan så ordnade det sig.

Skriv en kommentar