Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

.

2010-06-06 00:05:10 i Allmänt

Dödade just en blomma. Kyla och glömska är en dålig kombination. Det är så mycket som är dåliga kombinationer. Osynkade grejer och sådant. Bland annat.' Täfteåfestivalen var trevlig. Vi öste på. Dock hade ju vinden bestämt sig för att kriga med mig och blåste ned alla mina noter ex antal gånger, trots att jag satt fast dem i min mapp. Merde. Fredrik var där och fotade så jag lägger ut bilderna när jag fått dem. Patrik var också där och kikade, men han drog hem rätt snabbt efteråt då han sa att festivalens band för honom var ungedär som en fotbollsturnerings okända lag är för mig. Han är go ändå. Mina fina vänner Ellen och Johannes stannade dock kvar med mig och vi frös, var trötta och lyssnade på Amber Oak och en väldigt bra Anna Hamilton. Sedan åkte vi hem. Förresten, Juni. Din svikare. Trodde du skulle lösa mina huvudbryn, men du ger mig ju bara fler. Nu ska jag sova, sova, sova. (Btw: jag är inte helt inkompetent gällande styckeindelningar det är bara det att blogg.se jävlas). Nifåtareba.

Kommentarer

Jag fick höra av marcus att du skulle vara i täfteå. Hade jag fått höra om det innan igår så hade jag kommit!:( Synd och riktigt tråkigt!
ellen
mengemebatetillveckan! ;)

Skriv en kommentar