Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Patrik och kläderna.

2010-01-03 20:31:46 i Allmänt

I flera veckors tid har Patrik taggat inför mellandagsrean. Själv tycker jag mest bara att det är svettigt, stressigt, solkigt (jamen, alla plagg som bara dras ned på golvet) och sömnigt. Patrik drog med mig på MQ:s medlemsrea som startade i morse klockan 09.00. Jag, Patrik och Jacob släntrade (eller jag och Jacob släntrade, Patrik sprang!) in i butiken strax efter nio med några andra tappra reafyndare. Rean var bra, det var den. Men jag hittade inget. Provade fyra plagg som jag allihop kunnat köpa, men jag ska lägga pengar på ett par jeans och ett par skor istället. Förut kunde jag köpa bara för köpandets skull och bara för att det var på rea och typ "ja, den här var ju fin och den satt ju bra". Men behövde jag plagget verkligen? Svaret var oftast negativt. Jag är glad att jag idag kan lägga pengarna på sånt jag verkligen vill ha (säger jag det här nu kommer jag väl rusa iväg och handla upp halva Umeå, haha!). Patrik däremot handlade 10 (!) plagg. Han handlar i och för sig typ två gånger per år, så när han shoppar gör han det ordentligt. Jag hittade ett par jättefina marinblå chinos som passade perfekt på honom. Han har ju rätt korta, men väldigt musklade ben, hård och liten rumpa och smal midja så han har ganska svårt att hitta byxor som sitter bra. Men dessa var som en dröm! Jag är lika glad som Patrik nästan! Och det bästa av allt var att han även köpte en "Pippi-tröja" som jag kommer att tjuvlåna, haha!

I eftermiddag har jag pluggat (ja, jag vet att det kanske verkar som jag inte gör annat), ätit födelsedagsmiddag hos Göran och Elisabeth då Ann-Marie och Berit fyller år i dagarna och efter det var vi och kikade på Patriks innebandymatch.

Kommentarer

Hahaha, jag diggar beskrivningen av patriks byxtyp! "Liten men hård rumpa". Awesome ;] Nu är jag tillbaka på jobbet och i kommenterartagen, har lite uppdateringar på din blogg att gräva i! Och ja, skapande svenska-texterna som jag helt förträngt under julen. Har du börjat? Kram

Skriv en kommentar