Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Muntriga ord.

2010-01-25 19:01:11 i Allmänt

Om inte ordet "muntriga" finns, (vilket det ju såklart inte gör) uppfann jag precis ett nytt ord. Bannemej! Muntriga, liksom inte glada ord, utan mer åt "muntriga som i att skapa en gladare stämning. Anna skriver muntriga ord om mig idag och det gjorde min måndagkväll himlarns bra!

Att hänga med Carro känns ungefär sådär fnittrigt spralligt sprudlande som det ser ut, hon är precis så där piggt hurtig som jag önskar att jag var hela tiden men är alldeles för lat för.

Men Anna - jag är inte alltid pigg och hurtig. Nu sitter jag exempelvis i Patriks träningsshorts och skolkar från mitt körrep för att "vila och bejaka". Inte speciellt hurtigt kanske, men nödvändigt.




Kommentarer

Tack:) Han är galet sööööt!
Men det ÄR hurtigt. Du har koll på dig själv och din kropp i såväl aktivitet som vila. Hoppas du hade en mysig kväll i patriks träningsshorts! ;]



Ps! Absolut repris. Jag har inte sett varken sound of music eller west side story (ve och fasa!) och bara moulin rouge en endaste gång. Nåt du har tillgång till? Isf är det ju nåt att satsa på! Puss

Skriv en kommentar