Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dansaggression!

2010-01-16 17:45:52 i Träning

Hela veckan har jag taggat för streetdance-passet på ISKU, idag 16-17. Jag och Sabina gick dit full av förväntan och vad möts vi av? Jo, en instruktör som var mer intresserad av sitt hår som fastnade i ögonen (jamen, sätt upp det då!) än oss som faktiskt kommit till klassen för att dansa! Hon var dålig på att instruera, hon famlade med musiken, kunde inte räkna och dessutom sa hon att hon inte kunde höger och vänster. Men heja. Vi gick till danspasset för att dansa och ha kul och på köpet få en bra konditionsträning. Vi fick dåligt humör, stillastånde koreografigenomgångar och en irritation utöver det vanliga. Vi fick efter cirka 35 minuter och sprang av oss aggressionerna på löpbanden istället. IKSU:s instruktörer är väldigt bra och jag är ofta riktigt nöjd med instruktionerna de ger, men dagens instruktör stoppar jag inte in i det facket.

Kommentarer

Åh, utebliventräningsfrustrationen (där har vi ett ord för hänga gubben!) är kanske den värsta frustrationen som finns. Hoppas du får ett nytt danspass snart. Om du går på afro power dance på iksu så gå på sofias pass (mörkhårig überhurtig och glad tjej) som verkligen har ett ordentligt tempo i passen. Hett tips, om hon jobbar kvar än dvs.

Skriv en kommentar