Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kursplaner.

2010-12-07 15:03:46 i Studentlivet

Jag och min klasskompis Tobbe har fått äran att utses till klassrepresentanter gällande den nya kursplanen i musik vid Umeå Universitet. Jag sitter i detta nu och läser igenom allt i detalj och jag blir så taggad på min sista termin vid lärarutbildningen! På torsdag klockan 16.30 ska vi sitta i möte med ledningen för att diskutera våra synpunkter kring det nya förslaget. Studentinflytande när det är som bäst. Framtida musikstudenter: skyll på mig ifall det blir något som blir helt åt helvete!

Idag har jag och storebror handlat julklappar och druckit te på NK. Om en stund ska jag bege mig mot IKSU där jag och Linnéa ska dansa afro! Ikväll har jag bandrep. Det kluriga är dock att Skapande musik har konsert samtidigt så vi kan inte ösa på lika mycket som vanligt. Hoppas jag hinner kika lite på konserten också.

Åter till läsningen. Det roliga är att jag tycker att det är kul att läsa igenom. Kanske för att jag älskar att vara med och bestämma.

Skriv en kommentar