Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Brorsan.

2009-09-10 19:55:51 i Allmänt

Ikväll var Kristoffer här på middag. Vi kände att vi ville bjuda på middag eftersom han alltid ställer upp. Det är skönt att ha sin storebror i stan. Direkt efter middagen började Kristoffer snegla mot skåpet där vi förvarar kaffet och kaffebryggaren och jag förstod att han ville ha kaffe på maten. Jag drack kaffe efter middagen och pepprade på med socker och mjölk, haha. Är ju ingen vidare stor kaffedrickare på grund av min känsliga mage. Dock älskar jag ju doften av kaffe och även fast jag skäms över att erkänna det kan jag ibland smygbrygga kaffe hemma för att doften ska sprida sig och när jag luktat klart häller jag ut kaffet i slasken. Hemskt. Jag vet. Men så är jag ju luktarn också. Luktnarkomanen Carolina.


Kommentarer

Linnea W
Försökte kommentera inlägget innan, men det gick inte av någon anledning.

Tänkte i alla fall säga att det låter ungefär som här, Joel pluggar namnen på muskler, muskelfästen, senor och annat kroppsligt. Funderar vilka skador man kan få och hur man ska bota dem. Jag själv sitter med huvudet djupt i statistikboken och längtar tillbaka till företagsekonomin.



Vi borde försöka ses snart. Hade varit roligt.

Kram
Ida
Vad skönt att ha sin storebror i samma stad. Skrev om familjen för någon vecka sedan på min blogg och hur tråkigt det är att ingen av oss bor nära varandra, inte ens i samma landskap! Alltför många tar nog närheten till familjen för givet och glömmer vara tacksamma för det. Trevlig helg!



Kramar från mig och Siri.
Haha, tokfia! Häller du ut kaffet också? Robert skulle bli alldeles tokig om jag gjorde det hemma, börja gorma om "hädelse!" och "synd!". Kaffet för det Israelssonska släktet är lite av en religion ;] Hoppas pluggandet går bra och att du inte tar ut det för mycket. Jag har tagit en fri vecka i veckan och inte börjar på baklandsövn än. Hur går det för dig? Hoppas du får en toppenhelg. Kram

Skriv en kommentar