Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Veckan som gick.

2009-11-29 23:17:26 i Allmänt

Förra veckan kände jag mig extremt uttråkad som ni kanske minns. Jag kände mig som en osocial eremit som mest bara satt och skrev på exjobbet. I veckan är timmarna jag lagt ned på mitt exjobb lätträknade, tyvärr. Jag har istället gjort detta:

Jag har varit arg utan att veta varför, jag har druckit kaffe bakom den fjärde växten i Hum-huset och blivit på bättre humör, jag har repat med min fina kör i åtta timmar. Dock ej i sträck. Jag har gjort tre intervjuer. Jag har adventspyntat och pysslat. Jag har ätit en mysig middag på stan med Jessica och Ida. Jag har tränat med Sabina. Jag har fikat Alexandras goda muffins, jag har varit hos tandläkaren, jag har plockat mossa i skogen och jag har varit på Lars Winnerbäcks konsert. Jag har lagat en trerättersmiddag. Jag har fått ett utbrott på den katastrofala oordningen i min körmapp. Jag hatar oordning. Jag har läst väldigt mycket bra texter som mina klasskompisar skrivit. Jag har fått textkritik. Jag har lärt mig mer om verslära och fått en liten smygförälskelse i versmåttet Elegiskt diktaton. Jag har varit på Rex och dansat, jag har varit på hundutställning och innebandymatch. Jag har klappat hästmular och småvalpar. En mycket fin vecka. Men imorgon måste jag plugga (och handla, träna, äta, sjunga, textrepa och lämna igen böcker på biblioteket). Godnatt.

Skriv en kommentar