Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Rättelse och några tankar om löpning.

2009-11-30 12:33:24 i Träning

Igår när jag skrev om veckan som gick skrev jag fel på ett ord vilket ändrar hela innebörden av det. Versmåttet jag förälskat mig i heter ELEGISKT DISTIKON och inget annat.

Just nu myser jag runt i lägenheten och har tänt en massa ljus då det är så mörkt ute. Har tagit en paus i plugget och ska gå igenom lite mail och så. Startade upp veckan med en löptur i regnet och det gick jättebra! Springer just nu bara för att hålla uppe en någorlunda löparkondition inför nästa vår, så passen brukar för det mesta bli rätt mediokra, haha. Idag ändrade jag dock på den inställningen och pluggade in Florence Valentin i öronen och sprang till skogen och körde backintervaller.


Kommentarer

Ja1 Det tycker jag absolut att vi ska försöka hitta en tid till som passar alla:)
Ida
Tända ljus är ett måste just nu. Det är så mörkt och dystert. Hoppas vi hinner ses nått i veckan. Imorgon är jag upptagen men sen kan jag vilken dag som helst.



Kram!
Elegisk distikon, det är ju så förbaskat svårt med lyrik! En lektion av dig skulle inte sitta fel, nåt vi får planera in i samband med glassätningen nästa gång kanske? :]

Skriv en kommentar