Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Musik och sånt.

2009-11-04 15:50:40 i Musik!

Min musiksmak är ju, som många av er vet, väldigt splittrad. Men på ett bra sätt såklart! Gillar väldigt mycket musik, men på olika sätt. Vissa band kan lira sköna basgångar, vissa musiker kan lägga grymma stråkarr och en del trumbeats är bra på vissa låtar medan en del låtars texter är det som gör att jag lyssnar på dem om och om igen. Jag gillar helt enkelt kontrasterna.

Muse är en brittisk rockgrupp som spelar progressiv rock med influenser från både klassisk och elektronisk musik. För några veckor sedan släppte de ett nytt album och det är rikigt bra! Muse är dagens musiktips. Det finns en väldigt speciell (och rolig) bakgrund till att jag började lyssna på Muse. Men den historian tar jag inte nu och förmodligen inte sen heller. Där går gränsen mellan privat och personlig.


Kommentarer

A E L
vad tror du om kents nya då?
Ska lyssna in mig först och ge kommentar sedan! Haha!
Tack så mkt! Jajemen, ja kommer inte göra annat än kolla på armen:) Puss!
A E L
jag får se om jag köper den,fo si asso..

Skriv en kommentar