Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Going home.

2009-11-20 11:00:03 i Allmänt

I måndags sa Patrik att han var sugen på att åka till Dalasjö då det var så länge sen han var där. Jag var ju hemma nyss, men jag säger inte nej till en helg i Dalasjö! I eftermiddag drar vi iväg och som tur är får vi resesällskap av min fina Emma som också ska hem. Emma får stå för underhållningen eftersom vi inte har någon bilstereo längre. Jag beklagade mig över det och då sa Patrik följande:

- Lika tråkigt som du tycker att det är att åka bil i 2 och en halv timme utan musik, så mycket hatar jag att gå promenader!

HAHAHAHA! Jag ska nog tvinga med mig honom ut i helgen! Fast jag har hört att det ryktas om isbana på vägarna i Dalasjö?


Timman är i alla fall en trogen promenadkompis. Får hon spåra taggar hon nog till extra mycket!

Skriv en kommentar