Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dyra vs billiga block.

2009-11-10 13:34:21 i Studentlivet

Patrik bjöd mig på lunch idag och det var mysigt! Bredvid oss på bordet låg ett nytt block som Patrik införskaffat inför sin nya kurs. Jag bläddrade lite i blocket och sa med bestämd stämma att det var det fulaste blocket jag sett!
Patrik muttrade och sa att blockens utseende spelar mindre roll, att det är funktionen som är det viktiga. Han hade gått runt extra länge för att hitta det absolut billigaste blocket. Hans block är rutade, mina är varken linjerade eller rutade och har extra tjocka blad för att pennan ska glida bättre. Jag är en sann estet uti fingerspetsarna och jag kan erkänna att det ibland är lite störande att vara så. Till exempel erbjöd sig mamma och pappa att ge mig flertalet pärmar i olika utförande när jag var hemma på praktik, men jag ville köpa en exakt likadan pärm som de jag redan har! Åh. Gaskning.

Kommentarer

A E L
Helt rätt. Dålig kvalitet har aldrig lönat sig.
Ann-Marie


Jag är som Patrik, köper det billigaste, huvudsaken att man själv tycker om det.



Kamar

Skriv en kommentar