Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det är så lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart.

2009-11-23 13:03:51 i Allmänt

Imorse vaknade jag på fel sida och det minsta lilla som kommer i min väg (på fel sätt) hettar jag på. Jag har ingen som helst aning varför denna måndag tycks neka all form av samarbete med mig. Känner mig allmänt förvirrad och tyst. Var och tränade med Sabina på morgonen och hon sa att hon aldrig sett mig så tystlåten. Det säger rätt mycket. Men ändå vet jag inte vad det är. Jaja. Ikväll har jag kör. Att sjunga brukar alltid få mig på bättre humör så nu förlitar jag mig till repet.

Kommentarer

Hoppas tisdagen blir kanon och att helgen var bra. Puss
Brorsan
haha.. måndagar brukar ju va lite jobbiga... men på torsdagkväll ska vi ju se Winnerbäck tillsammans ;) TAGGA!
Iddemarrethörre - Tack min fina! Puss!

Brorsan - Ja, men nu när jag sjungit känns det superbra, haha, vaddå humörsvängningar? ;) SÅKLART JAG TAGGAR! Har öst Lasse hela dagen! :)
Brorsan
Det är bra syrran! Jag lyssnar in dom gamla låtarna, dom man kan bäst ;)

Skriv en kommentar