Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Visa vid vindens ängar.

2009-06-29 17:13:59 i Allmänt

Detta skulle ha publicerats igårkväll men då blogg.se då och då hakar upp sig i små tekniska missöden för ni nu, idag, läsa om min gårdag (plus lite annat):

Nu är min 10 timmar långa arbetsdag över. Min lediga tid mellan 12 och 16 tillbringade jag på Nydala med Patrik, Marcus och Micke. Nu är jag så trött så jag kommer att däcka på kudden innan jag sagt godnatt och jag älskar dig till Patrik. Jag längtar till nästa helg, då är jag ledig i tre hela, långa, fantastiska dagar. Mamma, pappa och Ludvig är i stugan i Dalarna och badar mest hela dagarna. Jag önskar att jag var där. Patrik påminde mig förresten idag om att det är min tur att fira jul i Umeå i år eftersom han firade jul med mig i Dalasjö i fjol. Hur ska en jul bli när jag inte kan vara i Dalasjö, åka skoter till fäboden och äta gröt med dopp i grytan med byborna, gå långa vintriga promenader i Dalasjöskogen, titta på gnistriga stjärnor, ha timslånga rimkvällar, vara tomte hos Lena med familj, sjunga i kyrkan och äta knäck? Va? Hur ska det gå? Det kommer att gå bra. Det är jag säker på. Men lite vemodigt känns det allt. Jaja. Nog yrat om julen. Det är trots allt länge kvar dit. Nu måste jag sova, börjar sju imorgon. Jag ska drömma om den kommande lönen.

Skriv en kommentar