Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag bara vet.

2009-07-03 15:17:49 i Allmänt

Dagens låt: Lisa Ekdahl - Jag bara vet

Har varit på stan och käkat lunch med Ida och Jessica. Nu är det 11 dagar kvar till beräknad födelse för Ida och Eriks bebis. Jessica tycker att den ska komma ut snarast, i alla fall före hon åker till Finland i två veckor. Hon var rädd att Ida och Erik åker till Haparanda när hon kommer hem och att hon då riskerar att måsta vänta till augusti för att få en skymt av barnet. En sak är säker; när bebisen kommer ut och Ida och Erik är hemma i lugn och ro och har hunnit vila upp sig ska jag dit och gulla med den! Oavsett om Jessica är hemma eller inte, mohaha! Nu har vi ju väntat i 9 långa månader på den!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och börja på riktigt med mitt topphemliga projekt. Har ännu bara ägnat timmar åt förberedelser och planering, men nu ni! Nu är jag igång! Lovar att visa er sedan, men just nu är det som sagt topphemligt!


Kommentarer

Låter spännande! Skynda visa sen, jag är nyfiken. Hoppas du får en bra helg nu. kram
a e l
man kan inspireras på MEDIA MARKT med.....

Skriv en kommentar