Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu dog en vän i mitt liv och kommer aldrig åter.

2009-01-18 20:22:26 i Allmänt

Vår diskmaskin har dött. Jag har försökt allt: första hjälpen, hjärt&lungräddning och rehab. Ingenting fungerar. Nu väljer jag och Patrik mellan att spendera 3000-4000 kr på en ny maskin eller att diska för hand. Innerst inne vet jag att vi skulle klara av att leva ett liv utan diskmaskin, då båda diskat av egen kraft förut i flera år, men en vana är en vana. Även de lyxiga.

Kommentarer

Diskmaskinen kommer alltid ligga en nära om hjärtat vare sig man har en eller inte!=/ men att diska för hand är ju alltid ett sätt att fördriva tiden på:P
Haha! Klart att ja minns sånt som inkluderar mat och gott sällskap:D! De får göras om, fast inomhus men med samma grottmännisko stil;)

Skriv en kommentar