Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kraschlandning för skyltdockorna.

2009-01-08 19:22:38 i Allmänt

Idag har jag och Sabina gått en långpromenad.
Vi gick till Intersport där Sabina skulle prova ett par täckbyxor. Eftersom Molly och Olivia låg och sov i tvillingvagnen var vi tvungna att köra extra försiktigt inne i affären. En tvillingvagn är ju inte den smidigaste farkosten heller. När vi skulle passera ett par skyltdockor råkade Sabina stöta till ett bord med vagnen. På bordet stod fyra rangliga skyltdockar uppställda och som "tyngder" hade de glasskivor vid fötterna. Det bör tilläggas att det endast var en liten stöt bordet fick. Ner rasade ändå två skyltdockor och med sig fick de en utav glastyngderna. Jag och Sabina bara tittade på varandra för att sedan kika mot kassan där en gravallvarlig man stod med rödsprängt ansikte. Hos honom fanns även tre glada expediter som skyndade sig till vår undsättning. De tjejerna ska ha all credd. "En olycka händer så lätt!" sa de bara och insisterade på att fixa iordning allt själva. Mannen tittade dock fortfarande på oss med en blick som kunde döda minsta varelse på denna jord. Sabina grämde sig hela vägen hem, men jag sa åt henne att affären åtminstone kunde ha stabila bord till deras egna och kundens säkerhet. Barn kan ju springa in i dem och skada sig jättemycket. Fast å andra sidan avskyr jag skyltdockor så de kan gärna åka i backen, så länge ingen skadas, bara dockorna.

Inte nog med massakern inne på Intersport - eftersom vi hade en dödlig träningsvärk sen gårdagen var det extremt drygt att styra en tvillingvagn på vinterväg i uppförsbacke. Molly skrattade åt oss då vi tog i och Olivia bara sov och sov. De är gulliga!

Skriv en kommentar