Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Elin.

2009-01-16 15:11:06 i Allmänt

Idag hände det en rolig sak. Under min promenad hem efter skolan pratade jag med mamma som undrade om Elin från min gymnasieklass hade gift sig. Nej, det tror jag inte sa jag, hurså? Mamma hade sett att Elin skrivit en kommentar på ett av mina blogginlägg som jag inte hunnit se (min mamma är snabb). Hursomhelst stod det att Elin också skulle bli Umeåstudent och efter mitt och mammas samtal ringde jag såklart upp Elin för att klargöra eventuella giftermål och studieplaner.

Det telefonsamtalet var det roligaste på länge! Jag och Elin pratade under hela min promenad hem och jag tänkte inte ens på hur kallt det var. Elin hade inte gift sig utan bara bytt namn till hennes mammas flicknamn och nu på måndag blir även hon lärarstudent i ämnena engelska och spanska. Än fast vi bara träffats en gång sedan gymnasiet pratade vi på exakt som under gymnasiet. Jag tycker det är otroligt häftigt och bra att det kan vara så. Jag saknar min estetklass väldigt mycket, vi var ett bra gäng. ELIN! Ring mig för fika! :)



Elin. Workshop med Nils Landgren, våren 2006.


Kommentarer

Hihi, vilken bild! Jag minns inte att jag såg ut så då, haha.

jag ringer :)
Vilken skola gick du på?

Skriv en kommentar