Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Badrummet dag 3 episod 2.

2009-01-25 23:45:31 i Inredning

Då jag och Patrik har viktigare saker för oss på en söndag än att jobba med badrummet (typ träna, handla, käka middag hos G och E, spela något himla SM i kortspel, se film med Alexandra och Marcus mm.) så leder det till att vi ägnar den här helgens sista timma åt att slita bort det sista av golvet samt måla taket skinande vitt.





Här är ett bildbevis på ett motiv för många timmars retning av P från min sida: han har en spökhand! Spökhand enligt min ringa mening innebär med den enkla förklaringen att den sysslolösa handen vid diverse aktiviteter liksom "hänger i luften". Jämt. Patrik viftar jämt bort mina retningsattacker, men här har han bildbeviset.

Skriv en kommentar