Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Olivias dop och dokumentstrubbel.

2008-09-27 14:23:31 i Studentlivet

I all hast glömde jag kameran så det blir tyvärr inga publicerade bilder på en jättefin Olivia med en söt syster Molly och stolta föräldrar. Jag som älskar familjefotografering.

Elisabeth och Göran kom förbi för att titta på Igor och Göran ville också ta en titt på badrummet för att, tror jag, lägga upp strategin i huvudet inför den kommande renoveringen. Jacob och Frida kom in genom dörren ungefär när jag var på väg ut och jag visade dem kakor de kunde äta som tack för hundvaktsjobbet under tiden jag var borta på dop.

Innan dopet gick jag förbi Elisabeth och Göran för att skriva ut instuderingsfrågorna till salstentan i språksociologi vilket tog lite tid då vår lärare sparat filen i ett knepigt dokument. Jag ringde till Ida som hade fått upp dokumentet på hennes dator och bad henne "klistra in" frågorna i ett vanligt mail. Som tur var funkade det och jag kunde skriva ut dokumentet så efter denna mening avslutas ska jag ta Igor och gå en promenad, gå förbi Jessicas jobb och sen ska jag tentaplugga!

Kommentarer

Ida
Hej! Vad bra att det funkade. Vi ses i morgon på IKSU, vad kul det ska bli att biffa till sig lite och sen lunch. Kram!

Skriv en kommentar