Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Språksociologi.

2008-10-01 17:24:08 i Allmänt

Dagen har ägnats till stövelprovning och tentaplugg. Det är ett par riktiga regnstövlar jag köpt mig. Ett par svarta Viking med grönrutigt foder. Jag vill ha regn, strumpbyxor och tjocksockar/benvärmare och en sjal och därefter kan hösten få omfamna mig. Oktober kom så hastigt i år även fast jag gjorde mitt allra yttersta för att uppskatta varje dag i september. Varje dag i månaden som är min absoluta favorit under det svenska kalenderåret.

Tentaplugga gjorde vi hos Jessica. Jag, Jessica och Ida. Vi käkade kladdkaka och pratade om språk. Vi kollade igenom instuderingsfrågorna och lade upp en förhoppningsvis vettig strategi inför resterande plugg innan salstentan på måndag i skrivsal 6 i Östra Paviljongen, 09.00-12.00. Tänkte att den nu i detalj nedskrivna beskrivningen skulle vara ett lockbete till alla mina eventuella stalkers som nu alltså får chansen att se mig slita mitt hår, tugga uppn sjuhundra blyertspennor och grimasera av skrivkramp. Inte för att jag tror att jag har några stalkers, men man vet ju aldrig. Det här med bloggvärlden är en väldigt mångfacetterad dimension av populär(ful)kultur som kan diskuteras i all oändlighet vilket jag inte ska ägna kommande timmar till. Jag hade istället tänkt att gå ut och inviga mina stövlar.


Skriv en kommentar