Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lite sånt där kärlekstrams..

2008-07-07 21:14:59 i Allmänt

Jag vet varför jag är kär i Patrik. Han hävdar sig aldrig. Han låter mig vara före i löparspåret, han ägnar timmar till att lära mig att spela tennis "ordentligt" och han förklarar ibland saker så pedagogiskt så jag tvivlar på min fallenhet för läraryrket och funderar på att tipsa honom om den banan istället. Han möter mig ibland i dörren efter träningen med en färdig (och rågod) smoothie. Han kan sitta och klappa hundar i timmar och när han gled runt på sjön hemma i Dalasjö på skridskor och spelade med klubban uppochned för att ge min 14 år yngre kusin Oliver en chans var det fler än jag som var nöjda - Oliver fick sig nämligen en ny favorit efter att länge haft mig högst upp på listan av de favorittippade personerna i hans närhet. Något som också gör att min vetskap om min kärlek till Patrik är stor är att han varje kväll avslutar våra samtal med: Carolina, väck mig om det är något.

När jag kom hem idag luktade det bullar. Han hade invigt min kokbok "A piece of cake" av Leila Lindholm. Bullar med blåbär i. Jag älskar honom.


Kommentarer

Du .. Patrik råkar inte ha ha syster som är lika fin? ;)
Carolina
Ja! Han är bäst! Nej, han har tyvärr ingen syster, bara två bröder men jag antar att de inte faller herrn i smaken? ;)
Haha, jag tror nog att jag ska fundera lite på saken och återkomma! :P



Fick du mitt MMS förresten?

Skriv en kommentar