Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Älskade kundtjänster.

2008-07-27 14:19:26 i Allmänt

Kundtjänst. En bemannad enhet. Människor är artiga. Människor är serviceminded. Det är det jag har fått lära mig. Halebop´s kundtjänst inte med på listan av kundtjänstenheter jag hyllar som hjälpsamma.

"Skicka ett mail så får du svar inom 24 timmar".

När man har laddat mobilen med pengar vill man ha dem på en gång. Nu är det 16 timmar sedan jag laddade telefonen med nya fräscha pengar att trolla bort genom sms och telefonsamtal till mina vänner och min familj. Vad händer? No money. 0.41 öre. Jag som hade fått ett fint sms av lillebror som jag skulle svara på så fort pengarna inkommit. Idamari, om du läser detta: du skickade ju också ett sms och här kommer mitt svar över bloggen (märkbara värld 2008..)
- Jag jobbade hårt igår, hoppas ni hade en superfin dag i alla fall. Jag saknar dig och längtar till på torsdag, då ses vi och innan dess har jag förmodligen fått mobilpengar i min ägo. Till dess: Tagga helgen och sommarspontaniteten. Vi hörs innan torsdag.

Jag förstår mig inte på folk som aldrig har pengar på telefonen.

Kommentarer

Haha, så jag var inte ENSAM om att ha problem ladda mobilen igår?

Mina pengar kom in IDAG!! :(

Störande som tusan.
Haha! Ja, himla Halebop. Vilka utsugare de är. Fast rätt bra ibland. Nu är mina pengar iaf på plats i telefonen!

Skriv en kommentar