Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu förstår jag.

2008-04-21 15:46:56 i Studentlivet

Alla som säger: Va?! Ska du bli språklärare?! Du kommer att få rätta texter i evigheters evighet!
Jag förstår er. Nu.

Jag och Inger har rättat elevtexter i snart tre timmar nu. Jag tycker det var kul och det kändes inte som en evighet, bara man tar en nypa luft då och då.

Åh. Där lät jag som en 56-årig hurtbulle, ni vet en sån där människa som de flesta hatar.
Jag är inte hatad hoppas jag. Och definitivt inte 56. Jag är 21 om tre dagar. Nu ska jag flanera runt lite i eftermiddagssolen och gå upp till Luddes skola där jag ska hämta hans tyskaböcker. Han är nämligen sjuk idag och som den snälla storasystern jag är ställer jag självklart upp. Jag och Ludvig har btw en tradition på söndags- och måndagskvällarna. SURVIVORMAN på discovery channel (science). Les Stroud, alltså. Vilken man.


image97


Kommentarer

Yes, det är coolt.
Okej, vilken Inger är det du har som handledare, Blomstrand?
Jag vill komma hem : (
Jag vill inte vara här, men det blir nog bättre när Simon kommer hit på fredag : )
Ja, det är det : D
Ja, och hooka upp utanför Iksu också gärna. Vi är ju annat än bara träningsbuddys liksom.

Skriv en kommentar