Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

2 april.

2008-04-02 16:02:50 i Träning

Adrenalinet är som bäst när det visar sig i form av ren och skär eufori över en helt vanlig onsdag. Jag var helt uppe i varv av glädje efter min första lektion för den här praktikperioden. Det kan ju för många tyckas knepigt, men för mig - en simpel lärarstudent - är det otroligt häftigt när terorier fungerar. Något som är ännu häftigare är när man helt rakt upp och ner kommer på andra alternaiv när teorierna inte fungerar. Det är väl det som kallas flexibilitet, något bra antar jag.

Jag lunchade med Emily och världens sötaste Nikki idag. Någon kväll framöver ska jag bevaka henne då hon badar i diskhon. Det blir kul!

Igår kom jag på en sak. Under strålande kvällssol,  på halvbar väg, i mina älskade löparskor insåg jag att det inte går att löpa till vilken musik som helst. Här kommer tips på vilka låtar man bör undvika:

Abalone Dots - Trip
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev postat 1000 gånger
Olle Nyman - Behind the clouds
Maia Hirasawa - And I found this boy
(Egentligen är ju den här låten rätt up-tempo och skulle med fördel fungera bra i samspel med en hög puls. Men. Jag tänker på ett särskilt ögonblick då just denna låt stod för ackompanjemanget för aktiviteten i fråga varpå jag börjar skratta. Detta leder då vidare till en störd andningsrytm, vilket inte är tacksamt då man just infunnit sig i den så kallade "andra andningen". Nästa gång måste jag se till att det väljs bra musik till ovanstående "syssla". Muse fungerade ju bra sist. Ja.)
Fortsättningvis måste jag säga "The Night" med The Perishers. Än fast låten för tillfället hör till en utav mina favoritlåtar.
Delroy Wilson - Better must come
Dennis Brown - Money in my pocket
Gentleman - Soul Clap
Ani Difranco - Roll with it

Bo Kaspers Orkester - Det är inte mig det är fel på
Ital Skurk - Ur min åsyn
Fibes, Oh, Fibes! - Interlude
Iqula - Wagga, Wagga


image75

Brännboll är aldrig fel. Skorna på bilden är däremot fel om man ska lyckas göra en klanderfri varvning. Varför då denna bild idag? Sommar, kära medarbetare, sommar.


Kommentarer

Du var snyggare på den tiden då du spelade brännboll i joggingdress bland koskiten i Golisen tillsammans med Ivar. :-)
Carolina
Haha, ja, det var minsann tider det! :) Jag vill göra det igen! Vi tar en match och utmanar folket i byn till sommarn, vad säger du? Nikki får vara vår turmaskot! :D

Skriv en kommentar