Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vidar ska få ett syskon!

2017-10-24 21:08:00 i Allmänt

I mars kommer Vidar att bli storebror om allt går som det ska. Så himla spännande och fantastiskt att få vara med om detta igen! Vidar är föga intresserad av den där bilden och pekar mest på sin egen mage när jag försöker förklara att det är en pyttebebis i min mage. Jag gjorde ett tappert försök att få till någon slags "Jag ska bli storebror-bild" men misslyckades fatalt - därav bilden ovan, hehe.
Jag mår så himla bra och njuter verkligen så länge det varar! I torsdags var vi till Lycksele för att göra ultraljudet och det var minsann en vild liten krabat i magen för den både sparkades och boxades. Dock var den mindre/yngre än beräknat så jag fick backa en vecka i graviditeten och ska få komma tillbaka nästa fredag för att göra ett nytt UL då allt inte gick att se, små kärl och sånt. Hjärtat slog dock på med jämn takt och ryggraden satt där den skulle! Känner mig så tacksam över vad kroppen klarar av. Tack kroppen! Nu matar jag bebisen i magen med smoothie på kokosmjölk, passionsfrukt, mango och banan toppat med chiafrön. Hoppas den gillar det lika mycket som jag!

Kommentarer

Lars
Grattis....

Therese Bjärstig

2017-10-25 - 19:02:19
Så roligt! Varmaste lyckönskningar - njut av resan mot att ni ska bli fyra 💙
Svar: Tusen tack! :)
Carolina Lidström
Emma i Varpsjö
Stort grattis!!!! Barn är ju verkligen livet (blev själv mamma för första gången i somras, så förstår nu vad alla ni föräldrar pratat om)
Svar: Tack så mycket! Ja, det är verkligen något speciellt :)
Carolina Lidström
Monika Helena
Stort GRATTIS! Lycka till! Kram.
Svar: Tack så jättemycket! Kram!
Carolina Lidström
Marion
Men, det är ju helt fantastiskt! Stort och varmt Grattis! Så mysigt! Och vad spännande för Vidar att bli storebror! Kram på er!
Svar: Tack snälla du! :) Ja, det blir spännande för honom! Hur mår du? Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar