Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen del 329184

2017-11-01 12:12:00 i Allmänt

Nu var det alldeles för länge sedan jag gjorde ett "Livet ur mobilen"-inlägg så här kommer ett. Vi börjar med en fiskbensfläta jag gjorde i Hannas hår. Tycker så mycket om hennes naturliga hårfärg!
Två slitna personer efter min 30-årsfest... :) Christoffer och Andreas.
Älskar den här bilden!
Haha, något skeptisk. Fick den här bilden av Christoffer när han och Vidar var på väg till Östersund en helg i våras.
Oftast ger jag alltid mina elever feedback digitalt via Google Classroom men ibland känner jag för handskrivna kommentarer. Den här eleven förtjänade alla de där superlativen kan jag lova!
De första rabarberna smakar alltid fantastiskt!
Vårkvällar på gården alltså!
HAHAHAHAHAHAHAHA. Ta mig tillbaka till Triumphens glansperiod här hos oss. När vi fick åka sportbil till barnkolonin och bada och köpa daimstrut.
Var tvungen att ta denna bild på Christoffers gamla pluggkompis Per som, precis som Christoffer, verkar ha ett överdrivet intresse för kartor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar