Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagarna som går

2017-11-02 19:32:05 i Allmänt

Ritstund imorse.
Tiden går alldeles för snabbt! Jag hinner inte alls med. Den här veckan har eleverna höstlov och jag har jobbat måndag, tisdag och halva onsdag. Idag har jag varit helledig tillsammans med Vidar. Vi har lekt ute och varit på biblioteket och lånat böcker (jag råkade gå lös och låna tolv stycken). I måndagskväll hade vi finbesök av Elin och Viktoria, två av mina allra första elever! Tänk att de vill komma och hälsa på sin gammfröken, haha! Vidar visade sig från sin allra bästa sida och showade loss. I tisdags åt jag lunch med Agnetha och surrade bort en timme i all hast och ikväll var Ludvig och Hanna förbi och Vidar "berättade" vilka nya ord han lärt sig. Förutom dessa härliga  socialisationsstunder har jag även rättat och givit feedback på ett 30-tal elevarbeten. Lagom mossig i hjärnan nu! Tycker faktiskt att det är rätt trist på jobbet när inte eleverna är där. Visst, det är skönt att sitta i flera timmar i sträck och få saker gjorda men jag föredrar lektion, planeringstid, lektion, planeringstid, möte och så rullar det på så. Får faktiskt mer gjort då än att ha hela dagar att sprida ut mina måsten på. Då blir jag förslöad! Jag älskar variationen med mitt jobb!
Imorgon ska jag och Christoffer åka till Lycksele för ett ultraljud till. Allt såg bra ut för två veckor sedan men barnet var ju mindre än beräknat så allt kunde inte ses (typ små kärl och sånt). Efter ultraljudet åker jag vidare till Umeå för att äntligen träffa lille Ebbe och älskade Idamari och Henrik! Längtar! Christoffer ska jaga i helgen och Vidar blir upphämtad av farmor imorgon och ska tillbringa helgen i Rajastrand.
 

Skriv en kommentar