Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livstecken

2017-02-10 09:51:07 i Allmänt

Hej hallå dagboken! Den här lille bloggen har blivit lite bortglömd några dagar. Det har inte funnits mycket tid över för bloggande denna vecka för jag har jobbat, ätit, tränat och sovit ungefär. Har passat på att jobba extra mycket nu när ändå Vidar och Christoffer har varit i Raja. I dag kommer de hem och det ska bli så himla roligt att se dem igen! Har varit så trött på kvällarna och har somnat ovaggad direkt när jag lagt mig i sängen.
Något jag också hunnit med denna vecka är att ha första reptillfället med den vuxenkör jag startat, så kul! Något mindre roligt som hänt var att jag i onsdagmorse körde av vägen med bilen. En kombination av snorhalt väglag (trots 25 minusgrader), möte med en lastbil som gjorde att jag fick väja undan samt min för höga hastighet. Jag hade verkligen änglavakt och klarade både mig och bilen bra. Bildörrarna på vänster sida fick sig några törnar men bilen är i funktionsdugligt skick. Blev riktigt chockad av händelsen och när jag kom till jobbet började jag gråta helt okontrollerat men det styrde mina fantastiska jobbarkompisar upp. Det märktes verkligen att jag hade ett behov av att ventilera morgonens händelse för jag berättade om det för exakt alla jag träffade under dagen, hehe. Att prata har alltid varit mitt sätt att bearbeta saker och på kvällen hade jag mer eller mindre släppt det. Har dock fått mig en ordentlig läxa. Jag har mest troligt inte samma tur nästa gång så då ska jag se till att minimera riskerna för att det ska bli någon nästa gång.  
Nu till något helt annat! I morgon mellan klockan 12.00-14.00 har jag Öppet hus i min lokal på Storgatan 11 C, i Kyrkstan i Vilhelmina. Eftersom det är WWW (Wilhelmina Winter Weekend) i helgen tänker jag att det var ett bra tillfälle eftersom det är mycket folk ute. Kom gärna förbi och säg hej och spana in mina extrafina erbjudanden!

Skriv en kommentar