Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kvällsord

2017-02-12 22:41:20 i Allmänt

 
Det här var i går när jag hade Öppet hus i lokalen. Är fortfarande överväldigad över uppslutningen och alla fina ord.
Och det här var i eftermiddags. Den där svarta suddiga hunden tyckte det var riktigt kul med ett pass lydnad. Jag var värd på kvällens träning och hjälpte två ekipage med startklassen som de funderar på att tävla på vår hemmatävling den 12 mars. Kul med nya tävlanden! Vi är ett gäng i klubben men inte så många i just den första klassen så påfyllning behövs. Som jag skrev på Instagram är hundar verkligen ett mindfulnespaket på fyra ben - man kan inte vara någon annanstans i hjärnan när man tränar hundar och det är något jag verkligen älskar.
I övrigt då? Jo. Linda kom ju hit i lördags och vi hade planer på utgång eftersom det varit WWW här (Wilhelmina Winter Weekend). Allt började bra med fixat hår, klänning på och rolig förfest med Emma och några andra men sen var det som att kroppen sa tack och hej. Misstänker att den senaste tidens intensiva jobbande, anspänningen med öppet hus och att jag fortfarande bearbetar avkörningen i onsdags var det som spökade. Jag brukar inte ha några problem att dricka ett par glas vin och sen gå ut och dricka en drink eller två men i går fick jag snällt inse mina egna begränsningar och ringa Christoffer som hämtade mig klockan 23.00... Orutinerat, haha.
Nu ska jag sova och ladda inför en ny vecka!
 

Skriv en kommentar