Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagshälsning

2017-02-03 13:08:00 i Allmänt

I onsdagskväll när jag kom efter att jobbat extra lång dag (först på skolan och sen med företaget och sånglektioner) möttes jag av det här. Jag vet att jag sagt det förr men det tåls verkligen att sägas igen: Christoffer är ett kap - att ha honom vid min sida gör mig både lugnare, modigare och gladare. Han har verkligen fått ta den största delen ansvar gällande Vidar nu på slutet men ibland får det vara så. I en relation måste man ställa upp för varandra och jag är så tacksam av att jag fick just Christoffer till sambo och till världens bästa pappa till Vidar.
I dag jobbar jag hemifrån med administrativt arbete. Vi åt frukost tillsammans i morse allihopa och jag gav Vidar gröt.
Jag: Kan du ge oss en frukt som Vidar kan få?
Christoffer: Nej, han ska äta mer gröt först innan det blir tal om någon frukt!
Ordning och reda, haha!
Nu äter vi lunch och jag ska fortsätta jobba en stund till innan jag avrundar arbetsdagen med friskvård i form av en springrunda med Jax. I kväll ska vi ha After Work på Folkets Hus i byn men före det ska jag till kyrkan och repa inför ett dop jag ska sjunga på i morgon! Ha nu en fin fredag!

Skriv en kommentar