Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Oktobermorgon

2016-10-07 08:16:00 i Allmänt

Dimman ligger tät ute och frosten har även denna morgon tagit ett grepp om marken. Här inne tänder vi ljus och äter en snäll och varm frukost. Ni vet ju att jag ÄLSKAR fil men på hösten och vintern äter jag gröt rätt ofta. Gröt är så där vänligt och lägger sig som bomull i magen. Jag har toppat den med lingon, hjortronsylt, hackade mandlar och hasselnötter och några pumpakärnor. Häller såklart över en massa mjölk också men det gjorde sig icke bra på bild, haha. Snart är vi redo för fredag som i dag innebär sushilunch med Christoffer och i eftermiddag kommer storebror äntligen hem!
Ha en fin fredag!
 

Kommentarer

Maja

2016-10-09 - 17:18:45
Gröt alltså, verkligen bästa höst/vinterfrukosten. Jag har alltid mormors äppelmos på men när den är slut blir det banan och kanel på. Längtar nästan till frukosten i morgon bitti nu, haha.
Svar: Ja, visst är det? :) Bästa känslan är att längta efter frukosten!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar