Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu börjar det

2016-10-24 12:30:29 i Allmänt

Jag kände det i går. Rastlösheten. Som tur var räddades den av att jag spontanåkte till Johanna i Latikberg där jag fick fika och en mysig pratstund.
Och i dag är den tillbaka. Känslan av att vilja göra något. Hitta på saker. Styra upp och ta tag i. Om sju veckor börjar jag jobba igen och nu är den här: viljan av att fylla dagarna med något mer än bebisgos. Bra tajmat ändå.
Jag går in i tjänst igen den 15 december och hinner alltså "mjukstarta" med jobb en vecka innan jullovet. Vårterminen kör igång den 9:e januari (tror jag, har ingen almanacka här) och då är det på riktigt igen. Hur mycket jag än trivs med att vara hemma med Vidar och fylla dagarna med lagom mycket aktivitet känner jag nu för att börja jobba. Det är en skön känsla. Dock är min arbetssituation förändrad men det kräver ett helt eget inlägg.
Nu ska vi äta lunch och sedan gå och hälsa på någon granne tror jag!

Skriv en kommentar