Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I går och i dag

2016-10-06 09:03:00 i Allmänt

I går hade jag en förträffligt fin dag. Först skogspromenad med sovande bebis i vagnen. Oktober fjäskar ju alldeles för mycket nästan, fina dagar hela tiden! Tackar och tar emot! Vid lunchtid fick vi besök av Helen och Evelina som var i krokarna på jobb så de fick lunch och den timmen flög iväg. På eftermiddagen sov Vidar igen men han vaknade av att Jax höll på att dunsa omkring inne i sovrummet så jag gick upp för att söva om honom och råkade somna själv. Vi vaknade båda 16.50 och då hade Vidar sovit i två och en halv timme och jag sovit i typ en och en halv. Hehe. Skönt ändå!
På kvällen kom Emily och Nikki med kompisen Aurora hit för att avnjuta vad som kanske är den bästa tv-timmen på hela året: speeddejting i Bonde söker fru! Emily avverkade i vanlig ordning några roliga kommentarer men de passar sig nog inte här, haha!
Dagens planer är både roliga och mindre roliga. Kl. 11.50 har jag tid för cellprovtagning och än fast det är obehagligt så vet jag ju att det är så viktigt så det är bara att göra det. Tänkte åka in till Vilhelmina lagom till Vidars sovstund och gå en promenad där innan min tid. Sedan blir det lunch och därefter babysim, hurra! Vi har ju missat tre gånger på raken. Först hade Vidar feber, sedan var vi i Raja och sedan hade han tid för vaccination. Men nu! Nu ska vi plaska! Ha en fin torsdag.

Skriv en kommentar