Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Första snön, helgmys och en viktig sked

2016-10-19 12:43:27 i Allmänt

På lördagsmorgonen vaknade vi till den första snön! Mysigt att kura inne, göra eld i kaminen och äta svärmors goda tunnbröd. Hade ju tänkt att följa med på jakt men då Vidar sov så dåligt under förra veckan på grund av förkylningen kändes det som att sovmorgon lockade betydligt mer.
Vidar  backade in och "kilade" fast sig under farbror Kristian.
Härligt att mysa med farmor efter bad i diskhon!
Titta noga på de tre senaste bilderna. Ser ni något gemensamt? Skeden. Vidar har fått någon grej för skedar. Han bär dem med överallt och man får se till att han inte knycker någon sked om vi är ute och äter någonstans. Lille skatan vår!
I dag har vi onsdag och vi har varit i Vilhelmina en sväng för möte och veckohandling. Det är aldrig några problem att ta med Vidar på möten, träffar eller olika sammankomster av diverse slag. Han ligger på golvet och ålar omkring och när han blir less får han sitta i mitt knä och leka med en sked eller något annat intressant. Nu sover han ute i bilen som är parkerad nära huset (har en ruta halvt nedvevad och köksfönstret öppet då babyvaktens batterier är slut) så jag ska höra honom när han signalerar för lunch!
I kväll ska jag på informationsmöte angående de nya reglerna i tävlingslydnad som börjar gälla från och med årsskiftet. Funderar på att anmäla mig och Imra på två tävlingar innan jul. Vore ju så kul att sikta på ett LP2 innan året är slut! Som tur är får vi tillgodoräkna oss tidigare förstapris (vi har två i lydnadsklass 2) men det är ju nya moment som ska läras in i och med de nya reglerna. Ja, vi får helt enkelt ut och träna och sikta på tävling tror jag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar