Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tacksamhet!

2016-11-24 12:30:00 i Allmänt

Tog dessa bilder med telefonen i dag och ångrade så att jag inte tog med kameran! Vilken dag! Efter flera dagar med ihållande snöfall (älskar snön så inget fel med det) och novembergrått och mörkt var det så underbart att återse solen! Jag och smågrabbarna (storgrabben Jax fick stanna hemma för jag orkar inte sparka med dem tillsammans då de blir så himla starka) Major och Vidar har varit ute på en långtur med sparken. Det här kommer jag sakna så otroligt mycket sedan när jag börjar jobba! Klä på sig, stoppa Vidar i vagn, låda, sele eller pulka och bara gå och fara dit man nu känner för att fara. Ska verkligen försöka se till att maxa de här sista veckorna. Som tur är jobbar jag ju bara en vecka och sen är det jullov i två veckor. Hehe. Jag längtar verkligen tillbaka till jobbet, elever och kollegor, men det känns ändå skönt med en mjukstart.
Nu har vi ätit lunch och ska strax packa oss iväg mot det allra sista babysimmet (sorg!), inhandling av hyacinter och inlämning av en gammal adventsljusstake (60-tal) jag hoppas någon av de lokala elektrikerna ska få bukt på!

Skriv en kommentar