Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lp2!

2016-11-27 20:03:00 i Allmänt

Hurra, hurra! Mitt mål med Imra för 2016 uppnåddes - nu är hon meriterad med ännu ett lydnadspris och hennes titel är nu LP1 LP2 Flathams Gåode Fäjen. I går åkte jag och min klubbkompis Helen som tävlar i elitklass med sin aussie Meja till Vännäs. Vi bodde i Vännäs ryttarförenings klubbstuga med hundarna för att slippa åka så tidigt i morse. Imra levererade inte på topp och det var en lång dag med mååånga ekipage men vår insats räckte i alla fall till ett förstapris och en tredjeplacering i vår klass. Kul!
Nu ska vi ta ett litet break från den riktade tävlingslydnadsträningen och köra hårda spår-träning (på snöväg), föremålssök i snö och börja kolla lite på momenten i nästa lydnadsklass.
Det var en glad liten kille jag mötte i hallen när jag kom hem och det var en lättad mamma med mycket onda bröst (trots bröstpump med i väskan och två "urpumpningar") som tog honom i famnen. Tycker att mjölken snart borde börja sina? Jag vill ju amma så länge det finns mjölk och så länge Vidar är intresserad men inte huuur länge som helst. Hur gjorde ni när ni slutade att amma? Vidar hade nog saknat att amma under detta dygn för han ratade vällingflaskan vid läggning och det vara brösten som dög.

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-11-29 - 21:38:48
Men så otroligt roligt! Du gör ett så bra jobb med hundar och allt annat du tar dig för, alltifrån mammalivet till odlare/hönsägare/proffsrensare/muminmuggfantast/lärare det är en fröjd att få lite glimtar av det här i bloggen!
Svar: Åh vilken fin och stärkande kommentar! Tack snälla! <3 Vet dock inte om jag kan ta mig an titeln "proffsrensare" - du ska se vår källare... Kaos! Men snart ska vi råda bot på det och då ska bloggen uppdateras på temat rensning! ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar