Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En onsdag i korthet

2016-11-30 22:08:47 i Allmänt

 
 
Mysmorgon med Vidar, dammsugning av hus och hund (Jax älskar dammsugaren), sparktur i novembersol, lunch, tillverkning av första julgodiset (mandelnougatbräck), lite jobb när Vidar sov (jepp, har tjuvstartat!), middagsfix, fint besök hos Agnetha, Bonde söker fru, betalning av räkningar och nu här. En onsdag i sin korthet helt enkelt.
Förresten. Hönorna har ju börjat värpa igen efter viloperioden. Kul! Och sååå mycket godare än köpesägg. Kolla färgen på gulan och då ska ni veta att den nästan är orange om somrarna när de betar gräs! Tog denna bild av ren fascination för vet ni vad som hände? När jag kläckte ägg för att göra en lunchomelett var det TVÅ gulor i ett ägg! Mäktigt!

Skriv en kommentar