Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vinterpromenad och en triljard ord senare

2016-03-09 18:47:14 i Allmänt

I dag har bästa barnvagnsstyrarn Johanna varit här och vi gick ut på långpromenad med Imra aka Svarta faran och det lille gullet i vagnen. Johanna hade med sig fika som vi mumsade i oss när vi kom hem (bra grej och bra vän!) och när hon åkt hade vi nog pratat en triljard ord. 
 
 

Kommentarer

Hon är bäst på det mesta hon! 💕
Alltså vilka fantastiska dagar er familj verkar ha! Hoppas att jag har möjlighet att svänga förbi Dalasjö under nästa hemmavisit och pussa på er. :) Vi kanske måste spela lite musik för Vidar också. Det ska börjas tidigt, sägs det ju. Kram!
Svar: Ja, det hoppas jag med! Vore så kul att ses och så får du berätta allt om SMASK och allt spännade :) Precis! Har redan börjat spela och sjunga lite för honom! :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar