Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tillskott i Muminmuggsfamiljen

2016-03-08 07:02:00 i Allmänt

I julklapp fick jag de här två fina Muminmuggarna. Den högra muggen är Vinter 2015-säsongsmugg och jag älskar hur de kurat ner sig i sängarna för att sova - exakt så gör jag med! Som ni kanske vet samlar jag på Muminmuggar och nu har jag inte mindre än 21 stycken!
 

Kommentarer

Så fina! Vi har bara sex eller sju muggar men skulle gärna vilja uttöka dem till en liten samling :)
Oj 21, det var många! Men de är ju väldigt fina så kan förstå varför du vill samla på dem. Själv har jag bara en, men är sugen på att köpa fler!

Therese Bjärstig

2016-03-08 - 09:54:53
Så fina! Själv sneglar jag på den muggen med oljeutsläpp på som säljs till förmån för miljöförstörng/havutsläpp. ÄR så skoj att kika in här och se hur du/ni myser i bebisbubblan och lever ett aktivt och härligt liv! Dessutom, BRA att du/ni tar egen tid för att träna hundarna, man blir bara en bättre förälder av det, dessutom brukar den andre föräldern och/eller mormor/morfar/farmor/farfar/andra anhöriga bli otroligt glada och stolta över förtroendet att dra vagnen en stund eller passa bebis en timme eller två! Win-win! Ha en fortsatt fin vecka!
Svar: Ja! Den är jättefin och dessutom för ett gott syfte! :)
Ja, verkligen! Det känns så skönt att komma iväg och så längtar man hem lite extra sen :) Tack detsamma!
Carolina Lidström

Sandra Snellman

2016-03-08 - 22:23:07
Vintermuggarna är mina favoriter! Så fina :)
Svar: Ja, det är jättefina!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar