Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Äntligen!

2016-03-01 07:53:25 i Allmänt

I gårkväll var det dags. Då tog jag sparken till elljusspåret här i byn med skidorna balanserandes på sparkhandtaget. Som jag längtat! Visste inte om jag skulle hinna åka skidor i vinter eftersom jag inte visste hur kroppen skulle må efter graviditet och förlossning. Kroppen har visat sig må bra och jag har återhämtat mig fint. Fick lägga band på mig själv för att inte åka ett extra varv för det var ju så kul! Vill dock inte gå ut för hårt första gångerna. Tack kroppen. Du är bäst!

Kommentarer

Åh vad härligt att åka skidor! Längdskidor är verkligen en bra aktivitet. Kroppen är verkligen fantastisk som har en sån bra återhämtningsförmåga.
Svar: Ja, det är superbra träning för hela kroppen och så får man frisk luft på köpet! :) Ja, eller hur? Man får verkligen en ännu större beundran över kroppen och dess kapacitet efter en graviditet! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar