Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vackra vintervärld

2015-03-05 18:47:00 i Allmänt

I dag tog jag och mamma en långpromenad med hundarna. (Ja, mamma är tydligen rädd att bli påkörd mitt i skogen och bär reflexväst på ljusa dagen).
 Det här. Det är livet. Inget mer behövs.
Jo, en liten paus för att äta apelsin.
Och för att vila sig ett slag.
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-03-05 - 19:12:57
Verkligen livskvalité! Jag är rädd att bli hemmablind och sluta uppskatta vår underbara natur, det är ju helt gudomlig att få bo och leva som vi gör, känner mig så tacksam! Och ang spåren i Dorro så är de verkligen svart/vita, 5 km är endera upp eller ner, och var en pers att åka, medan milen är rätt flack, vet inte vad jag föredrar, men ryggen gillade nog det mer varierade 5 km. Men jag njöt av min långsamma tur i det fina vädret. Batterierna är nu fulladdade. Och handledningskursen känner jag mig så pepp på, handleder ju både c-studenter och masterstudenter, men att ha kompetens att handleda en doktorand kräver nog sitt, så ja, det ska bli både spännande och utmanande att ta sig an detta. Dessutom ett kvitto på att arbetsgivaren tror på mig och vill satsa genom att kosta på mig en utbildning som många andra fått söka gång, på gång, på gång. Så ikväll firar jag med ett glas rött och lite glass :-) Hoppas du njuter av en skön kväll med efter allt ditt sportande i dag!
Så otroligt vackert! Det är "bara" en promenad, men ändå så mycket, mycket mer! Naturen, solen, vidderna. Och vad vintrigt och fint vi fick det helt plötsligt! Vilken härlig vår det ska bli, med måååånga fina vår/vinter bilder!

Sandra Lundin

2015-03-06 - 07:43:37
WOW! Ser helt fantastiskt ut. Solen <3
Så himla fint med all denna snö! Blir så avis! Känns som att jag knappt fått uppleva någon riktig snö denna vinter.

Timeoftiger

2015-03-06 - 16:25:26
Härligt med snö! Krin Umeåtrakten är det redan snålt med den varan. Våren har kommit, och huvudsaken är att värsta mörkret är över.

Skriv en kommentar