Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu känner jag det

2015-07-27 15:07:24 i Allmänt

Den stora energin i mig har kommit tillbaka! Jag vill börja jobba typ exakt nu! Vill rensa, röja, påbörja projekt och hamstra bär, vandra och skriva långa texter och spela! Hurra! Det tog fem veckor semester till att känna så här. Nu ska jag njuta av ledighet i tre veckor till och nu har också  Christoffer semester. Vi är kvar i stugan i några dagar till. Jax är hos svärmor och Major är här med oss. Vi åker runt och hälsar på folk och myser mest runt. Livet. Det är bra fint det. Och peppen inför hösten. Jag VET att det är förbjudet att prata om höst i juli men jag ser fram emot den även om jag ska njuta av sommaren en stund till.
Det finns massa kantareller i skogen bakom stugan! Smörstekta kantareller på hårdbrödmacka = drömmen!

Kommentarer

Ser fram emot att få höra allt om er semestersväng! :) Jag blev sjukskriven idag, till sista augusti till att börja med. Så har du lust att ses nån dag är det bara att höra av dig, jag kan behöva peppas upp! :) tur det är mycket fint att se fram emot. Kram

Skriv en kommentar