Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Reklamfilmredovisning och vårvinterlängtan

2015-02-06 15:14:00 i Allmänt

I onsdags hade mina elever en bit kvar innan deras egenskapade reklamfilmer var klara för redovsining och det var med spänning jag gick till lektionssalen för att se om det blev redovisning i dag eller ej. Med tanke på att det hade redigeringen kvar i onsdags misstänkte jag att klassen skulle komma i dag och fråga om mer tid. Dock hade jag fel. De tog sitt ansvar, styrde upp sina grupparbeten och redovisade i dag sina filmer som både lockade till skratt och eftertanke i reklamfilmsvärlden. Att våga lita på att ens elever levererar gör oftast också att de gör just det. 
Med den tanken tar jag helg, åker hem och packar i bilen för att åka till Månsberg och fira svärmor som fyllt 50 år! I morgon blir det kalas och i kväll måste jag och Acke öva ihop oss på några låtar vi ska framföra under morgondagens festligheter. 
Vi hörs igen på söndag! 
För övrigt: vilket väder det har varit i dag! Nu kommer den bästa tiden: vårvintern! Den här bilden tog jag en aprilkväll för fyra år sedan. Vi har en del rävgryt i backen ner mot sjön och vi ser ofta räven smyga förbi gården. 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-02-08 - 18:09:16
Men så skoj med firande, hoppas du bjuder på någon liten glimt och kanske rent av ett klipp av er skönsång?! Trevlig kväll!

Skriv en kommentar