Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Finmiddag

2015-12-06 09:52:00 i Allmänt

Jag och mamma blev bjudna på en riktigt god middag i går. Att komma till ett dukat bord när man jobbat hårt är ju bland det bästa som finns. Till "aptitretare" fick vi gubbröra på hårdbröd. Sedan åt vi kräftor fångade i Ångermanälven, jättegoda!
Vi fortsatte sedan med en fänkålssoppa som pappa lagat. Pappa är bra på soppor och jag åt två stora portioner av soppan.
Här ska det vara en bild på Kanadagås, hasselbackspotatis, calvadossås och sallad men jag glömde tydligen att fota den rätten i min iver att smaka på fågeln. Christoffer sköt en Kanadagås tidigare i höst och nu var det dags att äta den. Det var mycket viltsmak och den smakade helt okej.
Till efterrätt bjöds vi på mjölkchokladpannacotta och hallon. Tack pappa och Christoffer för denna middag!
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar