Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mina allra första hemägg!

2015-04-27 07:39:00 i Allmänt

Titta! Mina allra första egna hemägg. Lycka! Det lilla vita kom redan i lördags och det brunspräckliga kom i går.
 

Kommentarer

Sussi
Åh, lyxigt med hemägg. smakar bättre och det blir så fina sockerkakor ;p
Evy
GRATTIS. Nu kan man kalla dig för en riktig " höns mamma". Grattis även till prestationen du och Imra gjorde igår.
Svar: Stort tack snälla Evy! Ja, en riktig hönsmamma har jag blivit; springer och tittar till dem stup i kvarten. Nu såg de faktiskt lite less ut när jag kom in och de var som de tänkte: Men gå in, vi vill vara ifred också. Hehe.
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2015-04-28 - 08:45:34
Oj oj oj! Så LÄCKERT! Jag är riktigt avis nu må du tro, höns är en liten dröm jag har, så jag lär följa ditt hönseriande med stort intresse :-) Vilken lyx att få baka på hemägg! Och som jag garvade åt gåBORT present missförståndet! Dessutom ser jag att ett stort grattis är på sin plats, så skoj att mentalbeskrivningen av Imra gick så bra, förstår att ni är stolta! KRAMAR

Linnéa Elisabeth

2015-04-28 - 12:41:33
Wow! Vi har också höns, bla brahmahöns (så jäkla stora?!) och jag älskar verkligen variationerna! Vi får stora, små, brunspräckliga, kritvita, ljusbruna, mörkbruna och allt därimellan! Just nu är det äggkalas varenda dag för de värper i överflöd! Lycka till med dina :)
Åh jag blir så avundsjuk! En dag ska jag också ha hönsgård!
Åh jag blir så avundsjuk! En dag ska jag också ha hönsgård!

Skriv en kommentar