Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Arbetsdag och fine dining

2014-09-28 10:35:00 i Allmänt

I går hade vi en arbetsdag (som fortsätter i dag) och vi hann med en hel del. Bron är nästan klar och ALL målning är färdig (segerdans!). Det var på håret att jag skulle hinna måla "locken" på ena gaveln eftersom det var 9 grader ute i går och det stod "måla ej under 7 grader"... hehe. Men jag körde på och väggen ser då fin ut i dag. Det var dock med livet som insats jag klev upp på stegen för att måla gaveln. Det var ju stormvindar i går! (Som om någon hade missat det). Jag stod där och balanserade den stora färgburken, handen med penseln och hela mig på stegen som tog i vinden. Kan säga att jag har en rejäl träningsvärk i axlarna i dag så målarpasset var att betrakta som gårdagens träningspass. Fick liksom hålla i mig samtidigt som jag målade. Ett äventyr minst sagt. Dessutom blev jag skadad. När jag stod ner på marken och målade det lägsta partiet kom trappstegen flygande mot mig vilket resulterade i en blå arm. Måste nog kolla med byggledaren om han blir skyldig mig någon slags olycksfallsersättning...
Hann även med att isolera vid fönstret och vid dörren, köra 76 maskiner tvätt (okej, bara en liten överdrift) bära in utemöblerna samt assistera Christoffer vid brobygget. Bron går längs med hela kortsidan, inte bara vid dörren, vilket jag tycker blev snyggt. Lovar att jag ska bombadera med bilder sedan när allt är klart!
På kvällen hade vi "fine dining". Att dejta hemma är ju sjukt underskattat! Är så töntigt kär i den här mannen. Blir glad varje dag när jag tänker på oss två.
Till förrätt gjorde vi polkabetor med chevre och honung i ugnen.
Lade ut denna bild på Instagram med #nöjdodlare för denna polkabeta har jag drivit upp själv och man blir ju så överlycklig av att skörda detta konstverk och sedan äta det!
Älgkalvsfilé, rotsaker i ugnen och rödvinssås. Säger bara: MMMMMMMM.
 Och desserten: chokladlakritsfoundant med skogshallon. Bilden gör den inte rättvisa (jäkla mörker) men den var goood!
 
 
 
 

Kommentarer

Hemmadejtningen lät inte alls fel! Ett recept på efterrätten tar jag gärna emot :-)
Ja! Vi hade tänkt stanna till på tillbaka vägen om ni fortfarande var ute, men då hade ni hunnit in tror jag, eller gömt er! ;)
Ja jag är så himla glad för deras skull, och verkligen superfint hus har de hittat!
evy
TACK för kaffet. Instämmer med föregående talare. Jag skulle inte ha något emot att vara hund hos Er. Oj så fint dom får det.
Svar: Det var kul att ni kom förbi! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar